¿Por qué nos cuesta mirarnos al espejo? | Andrea Vilallonga | TEDxTarragona

La aceptación de nuestra apariencia es un paso fundamental para gestionar la impresión que causamos en los demás.
Pierre Bordeau ya definió las tres formas principales de capital: económico, social y cultural. Pero, ¿y si además existiese un capital erótico?
En esta divertida charla Andrea Vilallonga nos desvela las claves para mejorar nuestra influencia en los demás.

L’acceptació de la nostra apariència és un pas fonamental per gestionar la impressió que causem en els altres.
Pierre Bordeau ja definí les tres formes principals de capital: econòmic, social i cultural. Però, i si a més existís un capital eròtic?
En aquesta divertida xerrada Andrea Vilallonga es explica les claus per millorar la nostra influència en els altres.

Segueix-nos a Facebook www.facebook.com/tedxtarragona

I també a Twitter www.twitter.com/tedxtarragona

Al llarg dels més de 12 anys d’experiència ha desenvolupat una metodologia pròpia que aplica l’anàlisi i l’avaluació d’àrees específiques de la imatge, la identificació de les necessitats treballant exhaustivament en l’aplicació de solucions per crear una impressió duradora, el missatge i la comunicació adequada a l’objectiu dels individus o organitzacions.
Emprenedora crea la seva empresa en 2007 i en 2013 funda la seva escola d’imatge, on pot gaudir d’una altra de les seves passions, la docència i per això també imparteix classes a la UAB i UPF, a més de ponències a empreses de calibre internacional.
Una altra característica que la defineix és la comunicació, ja que la seva formació inicial és d’art dramàtic i col·labora habitualment amb diversos mitjans de comunicació com el programa A punt amb la 2 (TV2), caça-papallones (Divinity), El hormiguero (Antena 3) i programes de ràdio com Estat de Gràcia o El mati de Catalunya ràdio. Actualment té la secció setmanal #Inandout a l’avantgua

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx

Show More
Show Less