What do top students do differently? | Douglas Barton | TEDxYouth@Tallinn

Douglas talks about the research on top students learning habits.

Douglas is the founder and Global Chairman of Elevate Education. Douglas and Elevate has spent the last 13 years benchmarking the practices of the highest performing students in order to identify exactly what drives student performance. Today, Elevate works with over 1200 schools across Australia, the UK, South Africa and the US in order to raise student and school performance. Douglas has been profiled in a series of books on Australia’s top and emerging leaders.​
Douglas on Elevate Education’i looja. Douglas ja Elevate on viimased 13 aastat uurinud heade tulemustega õpilaste harjumusi, et mõista, mis on nende edu võti. Täna töötab Elevate enam kui 1200 kooliga üle terve Austraalia, Suurbritannia, Lõuna-Aafrika Vabariigi ja Ameerika Ühendriikide, et tõsta õpilaste ja koolide taset. Douglast on mainitud ka Austraalia tõusvaid juhte tutvustavas kogumikus.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx

Show More
Show Less